Update från semesterresan

Ojsann hoppsan hejsann. Är visst inte världsbäst på att uppdatera den här bloggen.
Har haft fullt upp med allt och inget den senaste tiden.

Sist jag skrev så var vi på Öland och skulle gå på djurparken.

Vi åkte dit och jag kom faktiskt ihåg att ta med mig kameran. Bilder kommer komma, måste bara lägga in dom på datorn så att jag kan lägga in dom även här.
Det var mycket djur att titta på och vädret var helt till belåtenhet.
Nattas favvo djur blev snabbt alla apor. Överlycklig unge som glatt ropade apa så fort hon såg en. Hon fick ett gosedjur i form av en apa som hon sover med och även bär runt på. Tänk att så lite kan göra så mycket.

På onsdagen bar det av för oss igen, denna gång tvärs över landet till Falkenberg och Ullared.
Så på torsdagen blev det en heldag inne på gekås och alla andra butiker som fanns.
Vi hade tur även med vädret där på dagen även om det var ordentligt med regn resan dit samt dom två nätter vi låg på campingen.

Tanken var att vi i fredags skulle åkt från campingen strax före lunch, men då vi fick strul med bilen när vi kom fram i onsdags blev det en hel del ändringar.
Men allting löste sig och vi kom iväg även om det blev senare än planerat. Tanken var från början att vi skulle stannat i Örebro två nätter och sen åkt hem på söndagen, men pga strul med bilen var det planerat att vi skulle åkt hem direkt till Väsby från Ullared.
Men då vi kom iväg sent fick vi ändra lite i planerna och stannade över natten i Örebro för Natalie´s skull.

Hemresan fortsatte på lördag eftermiddag och väl hemma igen blev det ett besök hos mina föräldrar, just för att låta bilen svalna men även för att ställa av husvagnen som fick stå parkerad där.

Sen hem och stoppa oss alla i duschen för att sen krypa ner i våra egna sängar. Gissa om det är mysigt att sova i en husvagn, men att sova i sin egen säng slår ALLT..
Det är väl som man säger?!

"Borta bra men hemma bäst!"

Kramar

Kommentarer

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0