Levande död eller??

Jag är trött och slut i hela kroppen efter en i princip heldag nere i verkstaden. Har puzzlat med kakelkross och putsat pelare inför amoniaktvätt och målning.
Natalie har varit världens bästa unge under hela dagen, det var bara dom sista timmen som hennes tålamod började tryta. Fast det kan jag förstå. Trött och hungrig och inte alls någon lust att vara kvar.

Nu ligger hon iaf i sängen och sover gott för natten. Själv ska man snart ta en sväng in i duschen och sen blir det sängen även för min del.
Ska upp tidigt för att köra Natalie till dagis och sen ta mig själv till skolan. Får se om det blir så att jag får mura min vägg eller om jag ska göra något annat. Det återstår att se helt enkelt.

Usch, borde komma på något att ha i matlåda tills i morgon oxå. Men fantasin är på noll när det gäller mat.
Tja, det löser sig det med på ett eller annat sätt.

Kramar

Äventyrs dag.

Hemma igen efter en dag full med aktiviteter.
En sväng ner till centrum och sen bort till Kista idag med. Efter det hamnade vi nere i InfraCity för att kakla lite. Det blev hur snyggt som helst. Får se om det kommer upp en bild så småning om på konstverket.

Innan vi åkte iväg till Märsta för middag svängde vi förbi hemma för en snabbdusch.

Nu är vi som sagt hemma igen och tittar på slutet av melodifestivalen. Vet inte riktigt vad man ska säga om startfältet så jag är tyst i stället.

Ska zappa vidare och se om det finns något kul att titta på istället. Förresten. Skulle inte Kalla åka nu ikväll??

Kramar

Nattlig tur till närakuten

Hann inte mer än gå och lägga mig igår kväll innan det bara var att kliva upp och ta en tur till Närakuten.
Tog som sagt bort stygnen igår och såret på vänsterarmen hade tydligen inte läkt ordentligt utan det gick upp när jag vände på mig i sängen.
Antagligen är det så att det sitter på ett såpass dumt ställe att det blir spänningar i huden när man gör sånt man i normala fall brukar göra. Humm, det där lät skumt men ni fattar säkert.

Idag får vi se vad som händer. Jag skulle vilja ta en sväng upp till "Skopan" och sen en sväng ner till centrum. Vi får se vad som händer helt enkelt.

Återkommer senare idag.
Kramar


Shopping

Nu har jag blivit en bikiniöverdel rikare och Natalie har fått två par byxor samt två t-shirts och Andreas fick underkläder.

Efter en sväng till Willys för att storhandla är vi äntligen hemma igen. Skönt att sitta i soffan och inte behöva göra något alls mer ikväll.
Natalie ska snart  säng och sen blir det bara slappa i soffan innan det är dags för sängen även för min del.

I morgon blir det en sväng bort till Märsta för middag med "mamo" Monica. Andreas ska även ner en sväng till InfraCity för att börja sätta kakel. Ev följer jag och Natalie med ner.

Kramar

Skitväder i dubbel bemärkelse

Det är plusgrader ute nu. Lite smått halt om man har fel skor på sig men det får man ta. Jag har inte gjort besök nere på marken ännu och tur är väl det. Skulle bli både skitig och blöt då.

Det enda negativa med det här vädret är att man blir blöt och skitig även fast man inte står på öronen. Även blir bilen skitig och dann.
Tur att det finns biltvättar.

Ska snart ut och skita ner bilen..

Kramar

Friskstuga

Skruttan är frisk nu. Det är skönt faktiskt.

Idag har jag varit i skolan en kortis. Dit och fick lite information om provet samt lite lektion där läraren berättade lite vad som händer när man vill ha bygglov och hela den biten.
Innan jag åkte hem var jag tvungen att "mata" bilen. Det fanns visserligen tio liter kvar men det känndes ändå bäst att fylla på lite.
Väl hemma igen blev det en sväng in i duschen.
Nu sitter jag här och har hunnit med att äta både lunch, föra över pengar och räknat ihop alla räkningar.
Så nu är det bara för Andreas att betala dom.

Ska snart ta och hitta lite kläder innan det är dags att ta en sväng ner till läkaren för att ta bort stygnen.
Funderar på om jag ska ta med mig Andreas och Natalie och åka bort till Kista eller Stinsen. Ska köpa lite kläder till damen och ska även se om jag hittar en bikiniöverdel till mig.
Blir en raid till coop oxå för att handla hem en massa mat.

Kramar

Salladsmiddag

Jösses vad mätt man kan bli av att äta räksallad till middag. Massor med sallad, andra grönsaker, avocado och räkor. Jag är helt enkelt proppis.

Men jag känner mig nyttig..

Var iväg med Andreas och lämnade hans bil hos sin chef. Jäklar vad halt och spårigt det är på vägen ut mot allmunge. Sen var det inte bättre av att det var mörkt och man inte har världens bästa däck på bilen.
Men vi överlevde resan både dit och hem.

Nu sitter vi här hemma och tänker inte röra en fena till ikväll.
Natalie ska i säng snart. Det lär nog inte ta lång tid för henne att somna. Får se var hon får sova inatt. Antingen i sin säng eller i våran. Helst i sin egen.

I morgon blir det skolan och sen hem och ta en dusch innan jag ska ner till läkaren för att ta bort stygnen. Efter det får det bli en sväng förbi H&M i centrum eller om jag tar en sväng till Kista istället.
Det återstår att se.

Kramar


Ingen korp längre

Nu har jag legat i soffan med en sovandes dotter på mig. Var riktigt mysigt. Men det blir faktiskt varmt och tungt i längden.
Har även pratat med min karl och fått svar på en fråga som jag skickade iväg till min lärare.
Eventuellt kommer Natalie följa med mig till skolan i morgon under tiden jag har min teori. Det beror helt och hållet på hur hon ser ut att må..

Det har inte hänt fler "olyckor" iaf och det är skönt. Just nu är hon mest hängig och trött. Det kan jag förstå med tanke på olyckan i morse samt att hon inte har sovit speciellt bra inatt.
Får se hur hon ser ut att må ikväll samt i morgon. Men som det är just nu får hon stanna hemma med pappa i morgon.

Kramar

Töväder eller snöskottare?

Någon står uppe på taket och slänger ner snö utanför vårat vardagsrums fönster eller så är det helt enkelt så att det inte är iskallt ute och snön blir för tung för att kunna hänga kvar över kanten på taket.
Det låter lite kul och Molly (våran katt) är väldigt nyfiken på vad det är som ramlar ner och låter på utsidan.

Nu längtar man ju självklar ännu mindre till våren eller hur?!
Kunna kliva utanför dörren utan att man har byllsat på sig mössor, vantar och halsdukar.
Ta fram den där vårjackan som hänger i garderoben och dammar igen. Slänga in vinterskorna i längst in i klädkammaren och plocka fram tunnare skor.

ARRRGGGHHHH!!!! Jag vill ha vår nuuu.....

Kramar

Yoghurt

Hoppas att mammas hjärta får behålla sin lunch nu hon har ätit.
Fick i mig lunch jag med. Så nu är man mätt i magen. Känns bättre så.

Sitter och funderar på om man ska slänga ihop en sockerkaka men har ingen lust eller ork när man tittar ut i köket och ser hur det ser ut där.

Så det blir till att sitta kvar här i soffan med Natalie helt enkelt.

Kramar

Sleeping beauty

Liten ligger och sover här i soffan nu. Skönt för henne, hon behöver det. Ska försöka komma underfund med vad jag ska ge henne till lunch senare. Svårt när det inte finns något hemma som passar till en liten sjuk mage.
Får ringa till Andreas och se om han har möjlighet att köpa lite yoghurt och komma hem med det.


Kom på vad jag ska göra senare efter det att Andreas kommit hem från jobbet. Först ska vi äta middag och sen funderar jag på om jag ska ta en sväng bort till Kista. Komma ut lite bland folk och sen ta en sväng in på H&M. Har två bonuscheckar därifrån så det blir nog lite kläder till Natalie för dom. Hon växer så det knakar den här damen.
Sen måste jag se om jag hittar en bikiniöverdel till mig själv. Den jag har nu är lite för liten.

Kramar

Lek med bror

Ringde min bror igår för att få starthjälp till bilen. Den låg precis på gränsen till att starta men orkade inte helt. Varken med eller utan hjälp.

Istället för att bråka mer med min bil tittade vi i motorutrymmet på brorsans bil och det var ungefär lika mycket snö som motordelar. Eller kanske inte riktigt, men nästan.

Det hade även lossnat plast från underredet på bilen. Bror drog loss den och sen slutade det med att jag fick en extra mössa.

 Visst är jag snygg??

Kramar


Min planering sprack

Mina planer för dagen sprack då jag fick hem Natalie.
Nu får jag planera om helt enkelt. Allt jag tänkte göra får jag istället göra efter det att Andreas kommit hem.

Skulle ner en sväng till apoteket för att köpa öronproppar och en sväng in på ica för att köpa hem sånt man behöver ha hem. Skulle egentligen behöva åka och storhandla men har ingen jätte lust att göra det idag.
Får ta det i helgen eller i morgon.

Som det ser ut nu blir det en slappardag i soffan. Jag i ena hörnan och Natalie i andra.

Kramar

Sjukling

Hann inte mer än komma hem efter att jag lämnat Natalie på dagis innan jag fick åka och hämta hem henne igen.
Hon fick inte behålla frukosten helt enkelt. Men hon verkar må hyffsat nu. Inte världens piggaste men inge mer kräks.
Ser ut som om hon kommer krokna när som helst här i soffan. Tror hon kan behöva det. Men hon är envis.

Vi får se helt enkelt.

Återkommer senare under dagen ang Natalie

Kramar


Meningslöst inlägg

Natalie sover. Andreas spelar badminton och jag sitter här och rullar tummarna.

Det ser ut som en mindre krigszon här hemma. Borde städa och plocka undan. Får ta och leta reda på orken så att man kan ta tag i det.

Har en död växt som måste ut ur vardagsrummet och har delar från en sänggavel ståendes i hallen. I sovrummet står det två IKEA säcker med rena kläder som måste sorteras in i klädkammaren.
Varför är man så "lat" när det gäller att göra saker här hemma?
Man skyller ifrån sig helt enkelt.



Uäk.. Jag håller på att få spader på mina stygn jag har under armarna. Det stramar och känns allmänt obehagligt. Tack och lov kliar dom inte. Men irriterande som väldigt mycket är dom vilket som.
Tycker det kan bli fredag fort. Inte bara för att det äntligen blir helg utan för att jag blir av med stygnen.

Kramar

Bilar bilar bilar... Är det inte den ena är det den andra.

Våran bil fungerar igen. Så skönt. Får se hur länge det varar nu bara.
Andreas fick igång batteriet och sen tog jag en sväng för att ladda upp det lite.
När en bil fungerar slutar en annat att göra. Bror var med om en liten olycka, men det var bara bilen som tog skada tack och lov.
Men den tog mer skada än vad någon hade räknat med. Från början trodde vi bara att det var en massa snö i motorutrymmet men det visade sig att generatorn inte genererar tillräckligt med ström till batteriet.
Dom fick iaf igång bilen tillslut.

Nu ska jag ta mig ut i köket och hjälpa till med maten.

Kramar

Miss(e)handel

Sabla jäkla kattskrälle att inte kunna låta bli mina växter. Har så lust att vrida nacken av henna ibland.
Det är väl inte så här en "palm" ska se ut??



Har försökt med att ställa undan dom men inte fasiken fungerar det.
Monstret hittar ju dit ändå. Blir till att antingen nacka katten eller köpa gattgräs till henne.

Kramar

Noll tolerans

Nu måste jag ta tag i det här sötsuget som ligger i kroppen på mig. Det fungerar inte längre.
Det som är konstigt är att jag har dragit ner på godisätandet och jag äter inte heller lika mycket mat. Men likförbannat sjunker inte siffrorna på vågen känns snarare som om det är tvärtom.
Vad händer?


Men nu har jag iaf bestämt mig för att det är noll tolerans som gäller för min del.
Inget godis eller andra sötsaker ska finnas inom dessa fyra väggar.



Kramar

Montering av bilbatteri

Idag blir det en lugn dag. Har inte mycket planerat alls. Har egentligen inget alls planerat faktiskt.
Borde rota igenom städskåpet och se om jag hittar en liten skiftnyckel för att kunna sätta tillbaka batteriet i bilen och sen få fart på den.
Nu har batteriet stått på laddning här inne sen i förrgår så nu borde väl skiten fungera tycker jag. Får se helt enkelt.

Har förresten eventuellt en annan bil på gång. En Volvo 855:a från -95. Om det blir den eller inte hänger helt och hållet på vad Fredrik säger.
Får se när man får tid att ta ner den till Bra bil bara.

Nu har jag lite annat att göra. En sväng in i duschen och sen en raid i städskåpet. Annars får jag ta en sväng bort till mampap.

Kramar

Mums mums middag

Stekt fläskfilé, pommes, beasås med basilikasmak och så stekta wook-grönsaker.

Min älskade man kan det här med att laga middag.

Kramar

Natalie SKA sova

Ibland börjar man fundera på varför hon ska vara så jobbig att natta när pappa är hemma.
Är det bara jag hemma så är det inte alls lika jobbigt.

Har hon lindat pappa såpass mycket kring lillfingret nu att det inte bara går att somna på egen hand utan han måste sitta där inne eller allra helst ska han ligga bredvid tills hon somnar?

Jobbigt är det vilket som, att behöva lyssna på hennes tjut och yl för att pappa inte är där med henne.

Är jag hemma själv är det bara att göra henne klar för sängen, stoppa henne där och säga god natt.
Får bråka med henne lite och "jaga" henne i säng ett par gånger och sen är det bra och hon ligger kvar och tycker lite synd om sig själv innan hon somnar.

Det är bara för att Andreas att "bråka" vidare med henne och inte vara så vek när det gäller henne.

Nu har hon iaf tystnat så hon somnar nog snart skulle jag tro.

Kramar



Så tråkigt att jag inte vill något

Jag har tråkigt. Kanske ska göra lite nytta här hemma men hittar ingen motivation till det.
Det är mycket som skulle behövas göras här hemma men det är så lite man egentligen orkar bara för att man har tråkigt.

Kanske ska ta en promenad ut? Kanske ska ställa mig och diska? Möblera om i Natalies rum? Starta på uppdrag 3? Få ordning på tvättmaskinen? Neee, det får Andreas ta när han kommer hem.

Äsch, fantasin och orken ligger på minus och jag känner inte för att göra något. Får ta det ikväll helt enkelt.

Kramar

God morgon världen

Eller kanske mer dom som läser den här bloggen. Undrar hur många det är egentligen??

Jag önskar verkligen att jag kan få sova ostört någon natt. Eller att jag kan få sova läääänge på morgonen efter.
Inatt var jag uppe två gånger och stoppade in nappen i munnen på Natalie och tredje gången ficka Andreas gå upp och ta henne. Sen så körde han iväg henne till dagis på morgonen för att jag skulle få chansen att sova länge. Tjo tjena, var uppe klockan nio. Inte mycket till sovmorgon för min del. Kunde inte alls få ro till att somna om och sova ett tag till.

Nu sitter jag och har läst igenom mitt uppdrag som jag skickade in igår för rättning. Kom tillbaka med ett MVG i bagaget. Tackar så mycket för det.

Nu är tanken att jag ska ta mig ut i köket och hitta lite att äta till frukost och sen ska jag... Göra ingenting förrän det är dags att ta mig bort till dagis för att hämta Natalie.

Kramar

En uppfriskande promenad

Vad härligt det var med en promenad idag. Solen sken och det var så där isande kallt som det kan vara nu när det är vinter. Men det var skönt, uppfriskande.
Fast man svor lite för sig själv över att dom inte kan ploga trottoarerna. Istället plogar dom upp ännu mer snö där så man får snällt gå på vägen istället. Tur att vägen vi gick på inte är övertrafikerad.

Spela roll egentligen faktiskt. Snön försvinner någon gång den med. Förhoppningsvis innan midsommarafton.


Annars har det inte hänt mycket här hemma idag. Andreas var hemma strax efter elva i morse och då käkade vi en ordentlig lunch innan det blev en dusch för oss alla tre.
Sen den uppfriskande promenden till Fredrik för att gratta honom och träffa farmor och farfar Kurt samt faster Emma.
Vid närmare halv fem blev det en promenad hem och då hade det börjat snöa igen.

Snart blir det dags för sängen för min del. Ska fixa lunch tills i morgon bara.

Kramar


Sol söndag

Solen skiner och det snöar lite lätt därute. Har inte varit ute än men ska ta mig ut en sväng senare.
Ska ner till svågern och gratta honom på hans dag.

Natten var helt okey. Sov inte helt hundra bra. Men jag fick stärkande sömn ändå. Visserligen skulle jag vilja sova lite till men det går inte just nu.

Får se när Andreas kommer hem. Men han ligger nog och sover gott nu. Det förtjänar han helt klart.

Nu blir det att slappa lite innan man ska ta tag i sig själv, ta en dusch och sen hitta lite kläder att ha på sig.

Kramar

Snabbis i(nnan) sängen

Måste bara klämma in ett sista inlägg innan jag ska sova för natten. Ja, jag vet att det är tidigt men jag tar chansen. Lär bli väkt tidigt i morgon om jag har otur.

Men iaf.
Jag och Andreas har kommit fram till att vi ska byta bil. Så till sommaren hoppas jag på att vi har en bil vi vill ha.
Vi ska spara och så fort vi fått in ungefär hälften eller mer av det vi behöver så säljer vi den vi har nu och sen köper vi en Volvo istället.
Vi kommer säkerligen få höra ett och annat om valet av bil. Men det må va hänt. Vi trivs med modellen och det blir billigare för oss om den skulle gå sönder någonstans.
Vi har bestämt oss. Så är det bara.

Nu sängen.

God natt

Kramar

Tråk lördag (hur fixar man bloggen?)

Jag har tråkigt. Inget roligt finns det på tv heller. Nej, jag tänker INTE titta på melodifestivalen. Det överlåter jag åt er andra.
Kanske ska göra som min dotter och sova för natten. Eller ligga kvar här på soffan och läsa min bok.
Just nu låter sängen faktiskt mest lockande. Vem vet hur länge jag får sova i morgon innan mitt älskade "monster" får för sig att vakna.

Jag skulle vilja ändra min blogg men jag fixar det inte.
Det är roligare att göra andra saker. Så den här bloggen får helt enkelt vara tråkig om det inte finns någon vänlig själ där ute om kan tänkas fixa denna åt mig.

Kramar

Snö, godis och gräsänka

Snö snö snö och ännu mer snö. Kan det inte ta slut snart?? Fast det är skönt när det är mörkt och man inte ser att det snöar ute.
Har varit ute i snövädret idag. En sväng upp till tvättstugan och en sväng bort till Elgiganten för att hämta/köpa filmen jag beställde över nätet igår.
Farbror Fredrik fyller år i morgon så det är till honom filmen ska.
Ska över dit i morgon runt lunch någon gång för att fira honom.

Nu sitter Natalie här och lutar sig mot mig med en liten skål med godis i knät. Men hon sitter bara och petar i det. Hon är nog mest trött skulle jag tro. Blir nog till att stoppa henne i säng om en timme ungefär.
Sen ska jag lägga mig på rygg i soffan och titta på en film.
Andreas är inte hemma, han begav sig frivilligt ut i snövädret för att gå hem till Fredrik för lite spelkväll. Han kommer även sova kvar där. Hoppas han får sova läng i morgon då. 

Nu blir det gos med dotter innan jag ska stoppa henne i säng.

Kramar


Bil Hel-vete och parkering

Ibland önskar man nästan att man inte har en bil, men så kommer man på dom gångerna som det är underbart att ha bil. T.ex när man åker iväg och storhandlar eller åker till IKEA och kommer hem med något från fyndhörnan.
Men just nu känner jag bara för att köra skiten till skroten. Inte nog med att det är något som "slår" i bak när man svänger till höger och att den "pratar" för att remmarna börjar säga upp sig. Nu håller batteriet på att lägga av helt oxå.
Känndes mindre roande att sitta uppe på parkeringen vid dagis och försöka få igång en död bil.
Stefan och Andreas kom förbi och försökta putta igång bilen men det var ett hopplöst fall.
Sen fick vi tag på min underbara bror som kom med startkablar och fick igång oss. Tyvärr så dog bilen en gång till innan vi kom därifrån.
Vi hann inte längre än till rondellen innan den dog igen. Den här gången var det Fredrik, älskade svåger och bror, som ställde upp med hjälp. En bärbar laddningsapparat. Andreas är nu nere och lämnar tillbaka den och handlar hem lite mat. Själv sitter man hemma med en kläning unge, ont i det ena såret och inte alls på humör.

I morgon har jag iaf avsagt mig att köra Natalie till dagis. Är inte säker på att bilen är villig att starta så Andreas och Stefan får köra upp henne innan dom åker till jobbet. Själv blir det kommunalt hela vägen till och från skolan för min del.

Nu sitter jag här hemma och väntar på att min älskade make ska komma hem. Ska sätta mig och gosa massor med honom i soffan.
Vampire Diaries kommer på tv ikväll så då ska jag sitta ingosad i makens famn och bara vara.

Kramar

[Här kommer en bild på tidigare i år då jag parkerade bilen i en snödriva]


Läkarbesök

Tror det är dags för mig att ta en sväng in i duschen strax. Har tid hos läkaren halv tre men ska försöka vara där lite tidigare.

Känns lite scary men det ska göras. Kommer kännas bättre efter det helt enkelt.
Har som kanske sagt tidigare, tre leverfläckar som jag ska ta bort. Ska bli skönt att bli av med iaf en av dom och det är den som sitter i högerarmhåla. Jag trivs inte med den och jag har faktiskt fastnat i en tröja med den. Men nu ska den bort. Bättre sent än aldrig heter det väl?

Men nu ska jag ta en sväng in i duschen innan jag ska iväg.

Kramar

Välkommen

Jag väljer att ha båda mina bloggar på samma ställe. Lättare om inte annat. Slippa logga ut och in hela tiden bara för att skriva någon annan stanns.

Den gamla bloggen kommer finnas kvar ett tag till. Men jag kommer att ta bort den så småningom.

Kramar

RSS 2.0