Dagisbarn och verkstadsbil

Hemma igen. Skönt. Mycket skönt. Det är inte ett dugg varmt ute just nu. Det blåser och snöar och är ruggigt till tusen.
Lekte taxi till Cattis för att hon skulle till Danderyd för en koll då hon var lite orolig. Allting såg bra ut och hjärtat på lillebror/lillesyster dunkade så fint så.
Sen åkte vi hem och jag fick den stora äran att ta bussen hem. Mindre kul då bussarna inte klaffar med varandra så jag fick snällt stå och vänta samt nästan förfrysa tårna.
Men vad gör man inte för sina vänner?

Nu blir det till att ta det lugnt. Eventuellt sätta igång en film och bara slappa innan det är dags att hämta barn på dagis och bil på verkstad.
Anledningen till att bilen står nere på en verkstad är för att generatorremmen har slirat och skrikit järnet och idag gav den upp helt och gick av när Andreas skulle köra hem den.

Det blev en tripp ner till OKQ8 för att införskaffa en ny rem. Döm om min förvåning när man får reda på att koncernens chef har bestämt sig för att ut alla remmar ur sortimentet. Ehhh, är inte OKQ8 en affär för just det ändamålet? Aja, det löste sig ändå då vi köpte en rem på Mekonomen istället.
Och efter två starthjälper och en bogsering står nu bilen nere på en oöppnad verkstad för montering av generratorrem och laddning av batteri.
Ska hämta bilen vid halv fyra tiden ungefär och sammtidigt snacka lite skit med folket där nere.

Tur i oturen att man känner folk som är mekaniker.
Nu har vi iaf kommit fram till att vi ska sälja bilen vi har nu då varken jag eller Andreas trivs med den. Istället blir det en Volvo. Vad för modell återstår att se.

Nu blir det iaf lite film.

Kramar

Kommentarer

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0