Styla och laga eller bara laga?

Uäk. Vad jobbigt det ska vara att försöka hitta något som man inte vet var man ska leta någonstans.

Sitter och försöker hitta en spoiler till våran bil. Men det är hur svårt som helst när dom flesta man hittar är för modeller som är yngre än den vi har.

Vill ju göra så mycket mer med bilen än bara småsaker. Speciellt nu när vi har bestämt oss för att behålla den här tills den "rasar" eller vi har råd med en nyare bil.
Får helt enkelt leta vidare och fråga runt en massa för att förhoppningsvis hitta det man söker.

Ska även byta ut blinkersen på sidorna till vitt glas istället för det gula som sitter där nu. Sen ska det sättas dit extraljus i fram, det ska bytas ut fälgar till nästa sommar (om pengarna finns), vi måste köpa vinterdäck, svart/rött tyg till hatthyllan - allternativt hitta lastgaller och ta bort hyllan helt.
Byta ut stereon från silver till svart.  Just de, ska tona rutorna oxå.

Det är mycket som jag vill göra och jag ser hur pengarna fladdrar iväg. Ni vet den där bilden man kan se på teknat där sedlarna får vingar och flyger iväg!
Så känns det just nu.
Men först är det viktigare saker att göra på bilen. Byta brommsar, stabbstag och sen en besiktning så att vi får veta om det är mer vi måste göra. Sista besiktningen så var det "bra att veta" ang länkarmarna i framvagnen.

Den som väntar...

Kramar

Kommentarer

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0